October 5, 2009

Lama betul rasanya tak updated blog ni lepas raya lah katekan....
tup tap........ dah masuk musim peperiksaan...
PMR minggu ni kan

kesempatan ni cikgu nak ucapkan pada anak murid cikgu selamat menghadapi peperiksaan dengan tenang.... manfaat kan ilmu yang dah cikgu turunkan.....

Ketahuilah, doa cikgu sentiasa mengiringi anak-anak murid cikgu...
semoga berjaya...

Taklupa juga pada student SPM masih ada masa lagi untuk mengulangkaji....
Manfaatkan masa yang allah bagi ni untuk mengulangkaji semaksima mungkin....

Agar tidak menyesal di kemudian Hari..

Kalau dah penat study tu leh tengok video ni....

video





Selamat Menempuh Peperiksaan.